girlsfromstarstable

Senaste inläggen

Idag så var det fortfarande geggigt på marken efter all smält snö, och jag som hade tänkt ta en riktig uteritt med Skrållan fick nöja mig med en galning lös i ridhuset. Dock så kan hon ju vara ganska lugn och trevlig oxå. 

 

XOXO, en trött Esther

ANNONS


  

XOXO, Esther


ANNONS

~

 

Bild från google

 

(Blev dock inte så nöjd med man och svans)


XOXO, Esther

 

XOXO, Esther

Hej här kommer Thessans bakgrund, även om den inte är så lång. 

 

På ett stuteri i England var det beräknat att Ockra, Thessans mamma, skulle föla någon gån i mitten på juli. Så en dag i början av april blev Petra Ockras skötare utsläpad till hafen av en ganska så stark fjording men Petra kunde inget ana. Någon gång vid 11 tiden på dan så gick Elisabeth (som ägde stuteriet) ut för att fodra och gissa vad hon fick se när hon kom fram till Ockras hage. Där bakom Ockras vita svans stack ett litet gyllenbrunt huvud ut och tittade föriktigt. Eliasbeth ropade genast på Petra och dom fick ta in Ockra i stallet och det var som att Ickra förstod att dom inte ville skada hennes fölunge för hon gick snällt bredvid Petra medan Elisabeth bar fölungen. Det var inget fel på Thessan, hon var bara omskakad och frusen så bara efter några timmar var hon i full gånga med att busa och hoppa.

 

När Thessan var 2 år kom hon till Jorvik för första gången. Hon såldes till en inridare i Jarlaheim. Han skulle ha henne på Jorviks ridskola när hon var tillräckligt gammal och inriden. Men på ridskolan behövde dom nya hästar fort och mannen började rida in henne när hon bara var 2,5 år. Hon var stretig och spattig och när mannen sa att han kunde rida Thessan så trodde ridskolechefen att det betydde att han kunde ta henne till ridskolan så det var vad han gjorde. Hon fick gå med på ponnylektionerna och kastade av ryttare efter ryttare. Det var faktiskt så att en vän till mig hade sina ponnysar uppstallade på ridskolan ett tag under den här tiden och hon tipsade mig om att köpa henne. Jag pratade med ridskolechefen men han vägrade att sälja. Då kom jag på ett knep. Jag kände ju dom som jag köpte Kenny av och dom hade börjat föda upp russ. Så jag pratade med familjen och dom hade 3 russ som var inridna och behövdes säljas ganska omgående så jag pratade med ridskolechefen och vi bestämde att om han fick russen så skulle jag få Thessan. Det var klartredan dagen därpå var jag fjordingärgare. Till den gladaste fjordinhg jag mött. 

 

Nu sen jag fick henne hare jag bara skrittat och tömmkört henne så att hon ska bli trygg och lugn igen. Och än så länge går det ju bra!

XOXO, Esther <3
     

XOXO, Esther


 

XOXO, Esther

♥ Presentation♥


Vi är 3 tjejer som spelar Starstable dagligen. Vi skriver inte våra riktiga namn men vi kallar oss Andrea, Esther & Cassandra. Vi bloggar om Starstable och lite redigeringar.
// Esther, Andrea & Cassandra.
P.S Klicka på bilderna så blir dom större.

♥Kategorier♥

♥ Senaste inläggen ♥

♥ Omröstning ♥

Om ni skulle köpa en häst, och ni bara fick välja en av dessa, vilken skulle det vara? ♥
 Ponny - skäck
 Dansk Varmblod
 Andalusie - Fuxfärg
 Selle Francais - skäck
 Arabisk Fullblod - Svart

♥ Fråga oss ♥

0 besvarade frågor

♥ Arkiv ♥

♥ Gästbok ♥

♥ Följ bloggen ♥

Följ girlsfromstarstable med Blogkeen
Följ girlsfromstarstable med Bloglovin'

♥ Kalender ♥

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015
>>>

Snowkiss aka Santex

Santex

   

Foxeye aka Fay

Fay

 

IceBoy

IceBoy

 

Superstar aka Sibella

 

LionKing aka Simba

 

Miniprincess aka Melodi

 

AshBell aka Abella

 

Wolftear aka Duster

 

GreyAngel aka Angel

Angel

 

Ashheart aka Iddy

Iddy

 

PopStar aka Poppe

Poppe

  

Wildprince aka Prince

Prince

    

Skylove aka Skrållan

    

Starfighter aka Kenny

 

Frostchild aka Lillagubben

 

 

 

(Bättre bild kommer)

Blueblood

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se